spara pengar på grund av goda kredit värderingar.

Goda kredit värderingar är naturligtvis att vägen till att spara pengar. Du är förmodligen undrar varför, väl svaret är på lånade pengar. Den genomsnittlige amerikanen har att låna pengar ibland av olika skäl. Låt oss anta att du behöver köpa en bil, och du tror att din kredit värdering är låg. Du anses vara en hög risk, och bankerna kommer att debitera dig högre ränta på de lånade pengarna. Kanske du behöver för att få en avbetalning lån från banken av personliga skäl, kan du bli nekad eftersom din kredit värdering är för låg. Vad varje din situation är din kredit värdering kommer att avgöra hur mycket pengar du har på banken vid pensioneringen. Om du tänker på detta är det ganska skrämmande.

Exempel på pengar som går förlorade till hög ränta:
Bil lån med låg kredit värdering:
lånebelopp: $ 25,000
ränta: 12%
term: 6 år
Betalning: $ 488 per månad

Bil lån med hög kredit värdering:
lånebelopp: $ 25,000
ränta: 6%
term: 6 år
Betalning: $ 414 per månad
* Denna beräkning är en sann aktuella marknadsräntan beräkning för billån idag.

Skillnaden i betalning är $ 74,00 per månad. Om du har bra kredit du skulle ha sparat $ 5328 dollar. Dessa pengar skulle kunna vara i ett räntebärande konto gör du visst intresse i stället för att gå till banken på grund av din höga kreditrisken. Jag tror inte att de flesta människor ser hur dåliga krediter kan påverka dina långsiktiga mål. Kanske du har barn och du försöker att spara till college, är det ganska lite pengar du kunde ha sparat för en av ditt barns undervisning. Denna princip gäller för kreditkort också. Ju sämre din kredit desto värre dina villkor kommer att bli och ju mer pengar du kastar ut genom fönstret. När du ser detta på papperet det är ganska skrämmande, men det finns hjälp. Vägen till återhämtning tar vanligtvis ungefär ett år, och det första steget är att få en gratis kreditupplysning med kredit poäng. Gå vidare och göra steget och se var din kredit rapport för närvarande står. Jag tror att de flesta människor undviker att veta vad som finns på deras kreditupplysning. Ingen tycker om att höra eller se dåliga nyheter. Tyvärr inte få aktuella problemet löst.

Livet är för kort och vi behöver för att leva väl så att vi kan njuta av vår korta vistelse på denna underbara planet. Du kan lika gärna göra det bästa av det, och börja spara på ränta och villkor idag genom att vara en utbildad konsument av din personliga ekonomi. Om du har undvikit det ett tag, gå vidare och göra den förändringen börjar just nu. Det finns inget som känslan av att gå till banken och inte oroa sig för om du kommer att godkännas får eller inte. Med god kredit allt du behöver oroa dig för är vad banken kommer att ge dig de bästa villkoren. Kom ihåg att din “kredit är ditt liv.”