spara pengar skapas enkelt för ensamstående föräldrar

År 2006, i linje med US Census Bureau, har det funnits cirka fjorton miljoner enskilda människor under det här landet, och dessa föräldrar är ansvariga för att höja 21,6 miljoner barn. 83% av de ensamstående föräldrarna är mödrar, och 30,3 procent av alla ensamstående föräldrar får offentligt stöd.

Kid stöd för vård och allmän sjukförsäkring kommer att underlätta med att överbrygga klyftan mellan låg inkomst och vad som krävs för att gå ihop. Inte alla familjer med låga inkomster få de förmåner som de är ekonomiskt berättigade. Familjer som får flera work stödjer kan förlora hjälp innan de blir självförsörjande. Enstaka oldsters kämpar ofta med shopping för grundläggande krav och betala räkningar och brukar leva lönecheck till lönecheck. Ensamstående föräldrar har ofta inte några besparingar och är i skuld. Här är 10 enkla sätt som för ensamstående föräldrar att spara pengar:

Ett. Köp en begagnad bil. Köpa eller byta in din nuvarande bil för en begagnad bil med en billigare anteckning. Detta kommer antingen att eliminera din bil anteckning eller spara dig $ 50 till två hundra dollar i månaden på din bil betalning.

2. Utnyttja kuponger. Få Oavsett saker är på rea eller köpa saker med kuponger. Detta kommer att spara dig $ 50 till $ 300 per månad. Det finns fall där kunder har haft en totalt bill $ 200 och slutade betala $ 5 med användning av kuponger och shopping för saker till försäljning.

Tre. Erhåll Generisk. Skaffa allt generic: hushåll saker, kläder, recept, toalettartiklar, torra varor, konserverad produkt, pappersprodukter, och så vidare. Detta kommer att förhindra i genomsnitt $ 5 till femtio dollar i månaden.

4. Köp Tvättbar kläder. Köp kläder som inte behöver kemtvätt. Detta kan spara dig i genomsnitt $ 50 till $ 150 per månad.

Fem. Bild. Inte köper ett eget hår och naglar och din makeup från ett apotek, liksom CVS eller Ceremony Aid. Detta kan spara dig i genomsnitt $ 40 till hundra dollar i månaden.

6. Gas. Skaffa regelbundna gas för din bil om inte bruksanvisningen antyder något annat. Lägg märke till den billigaste gas i din stadsdel för att köpa. Detta kommer att spara i genomsnitt $ 0,05 till $ 0,20 för varje gallon.

7. Handla på lågprisvaruhus. Köp husgeråd i bulk, såsom papper merchandise, städmaterial på lågprisvaruhus som Target, Wal-Mart, Costco, etc. Detta förhindrar i genomsnitt fem dollar till femtio dollar i månaden.

8. Minska kostnader. Fjällbaksida eller avboka din kabel inrättas, mobiltelefon eller webbtjänst, eller få den billigaste ordna tillgängliga. Detta skulle kunna förhindra $ 20 till hundra dollar i månaden.

9. Köpa mat på stormarknader. Skaffa dina matvaror på stormarknader eller grossist butiker som Wal-Mart, Costco, Sams Club, etc. Köp NUTS, säd, kryddor, baljväxter på grossist-eller hälsokostbutiker. Detta kommer att förhindra trettio dollar till två hundra dollar i månaden på behandling kostnader som på vanliga livsmedelsbutiker.

10. Kul med barn. Bekräfta ditt lokala bibliotek eller tidning för att hitta gratis aktiviteter som du kan göra för dina barn. Detta kan spara allt från $ 5-hundra dollar i månaden.