Standard Chartered kreditkort – att förbättra livsstil och tillgång till högklassiga privilegier

Kreditkort är utformade för att överbrygga klyftan mellan behov och tillfredsställelse, ångest för inköp och leende för att öka möjligheten för köpet även med otillräcklig kontant i handen. Eftersom dessa plastkort kom till marknaden, har de lockade folk med sina momentana finansiering fördelar under de svåraste situationer. När en person glider detta eleganta plast pengar i plånboken, får hans / hennes plånbok en ökad makt att spendera pengar antingen genom att gå från en automatisk berätta maskin eller genom direkt transaktion genom att stansa ut kortet i stället för pengar. Huvudsakliga källor för att få dessa kort som tillåter omedelbar upplåning av pengar är antingen banker eller vissa privata organisationer.

Standard Chartered är en av de banker som är allmänt framstående och vars grenar är utspridda ubiquitously över hela världen. Och Standard Chartered kreditkort är enormt populära kreditkort i och utanför Indien med sina olika planer kundorienterade, priser och förmåner.

Standard Chartered kreditkort, liksom SBI kreditkort, kommer med många erbjudanden som börjar med omedelbar godkännande anläggning. Banken har utarbetat olika intervall av kreditkort för olika intervall av kunder från olika spektrum av samhället. Dessa kreditkort klassificeras för att tjäna olika syften och för att passa för olika klasser och länder av människor. Dessa syften tenderar att variera mycket. Om kunden har att resa från plats till plats eller ett land till ett annat, bör han välja de Standard Chartered kreditkort erbjuder reseförsäkring, omedelbar flygbokning, boka hotellrum, njuta av besök till speciella nöjesparker eller platser som dyra golfklubbor, shopping på resande destinationer etc.

Frekventa resenärer kan dra nytta av olika typer av resor-orienterade Standard Chartered kreditkort som Standard Chartered Air Sahara Gold Card, Standard Chartered Air Sahara Gold Card, Standard Chartered Emirates Platinum Card etc. Det finns också de speciella Standard Chartered kreditkort som är anpassade för att erbjuda särskilda privilegier till passagerare på vissa flygningar som Standard Chartered Air Sahara Gold Card. Detta kort är utformat för att gynna “Jet setter” med olika incitament som gratis biljetter till make och barn, uppgradera till överklass som business class, tillgång till lyxiga lounger av Air Sahara royal flygplatsen tillsammans med snacks och drycker etc.

Om du leder (eller vill leda) klubbverksamhet eller umgänge typ av livsstil blir då en gäst eller medlem av en premie klubb med fritid Standard Chartered kreditkort som Standard Chartered RCI Gold Card. Detta är den första fritid kreditkort i Indien speciellt för RCI medlemskap innehavare. Detta kort ger inträde till obegränsade leisures av livet, inklusive magnifika resplaner på utvalda destinationer i och utanför Indien, inklusive Mexiko, Thailand eller sydöstra Florida, också gäst certifikat, lätt årsavgifterna som kan betalas ut i omgångar, utan kostnad tillgång till både inhemska och internationella lounger inklusive av snacks och drycker och många fler.

Om du råkar vara en tvångsmässig shoppare, slå sedan ditt fokus till dessa Standard Chartered kreditkort som tillåter människor att njuta av oändlig shopping och göra betalningar i enkla bitar. Enkelhet för betalningar plus njutning av shopping är vad kortinnehavare dra nytta av dessa speciella shoppa orienterade kort som StanChart Manhattan Platinum Card som passar för högklassiga köpare och Standard Chartered EMI Kreditkort, Standard Chartered Bank Sapnay kort för budgeterade shoppare som är bekväm i att betala högt värde köper de har gjort i lätt omgångar. Det finns också de grundläggande kreditkort som Standard Chartered Bank Executive Card som passar för proffs som reser mycket i affärssyfte, Standard Chartered Bank Executive kort för åtkomst finaste livsstil med hjälp av rumsliga erbjudandena på top notch restauranger, exklusiva platser etc. med 0% räntor på balans överföringar och endast 3,1% räntor på direkta köp. The Standard Chartered Diva Card är att gynna rättvisare kön med särskild hälsokontroll förmåner, rabatter på att köpa biobiljetter, organisera födelsedagsfester och många fler saker.