stanna intelligent det bästa sättet att bekräfta juridiska professionella lösningar kredit reparation

Det kommer ofta att vara skrupelfria tecken i kanske alla branscher. Dessa är individer och företag som utnyttjar personer som är desperata. Så, hur kan du uppnå egentligen en juridisk kredit reparation? En legitim kredit reparation företag stannar normalt innanför räckvidden från Credit Repair Organizations Act (CROA). Rättslig kredit reparation antyder kommer du att få en kopia av ett kontrakt precis innan du godkänner mot de tjänster som dessa företag erbjuder. Du kommer även att tillåtas att häva ditt kontrakt efter 3 dagar från undertecknandet, om någonsin du har andra tankar.

CROA förbjuder dig från att generera en ny identitet och att juridiska kredit reparation organisationer behöver för att erbjuda dig en kopia med “File Consumer Credit rättigheter under statlig och federal lag”. Detta informerar dig om dina rättigheter att få en kredit rapport och bestrida felaktiga uppgifter kreditupplysning. Så alltid läsa och känna igen vad som är på avtalsdagen. Kontraktet bör inte ange i alla fall ett avstående av dina rättigheter enligt CROA eller ens be dig att betala avgifter strax före inledningen av tjänsten. Kontraktet bör innehålla saker som följande: serviceavgiften, en beskrivning av de tjänster som skall utföras, beräknad tid tid att summera tjänster. Med verksamma kreditupplysning reparation är genomförbart.

Bortsett från CROA, få att förstå lagligheten från kredit reparation organisation du har valt genom att kontrollera webbplatserna för större organisationen Bureau, Federal Trade Commission, och National Association of Advokatbyrå Grundläggande för eventuella klagomål. En juridisk kredit reparation börjar ofta med att identifiera fel på din kredit rapport. Med det sagt, kan det också vara olagligt att ljuga om din kredit historia.

Ständigt vara försiktig med organisationer som lovar att bli av med en negativ stämning i din kreditupplysning. Dessa citat kan tillfälligt avlägsnas genom rapportering organ förrän utredningen är helt klar. Du kanske också måste skicka verifikationer som betalning kvitton för att hjälpa en tvist om en obetald skuld. Förfarandet för dessa tvister kan väl ta minst 30 dagar. Kreditupplysningsföretag har att granska all information och handlingar som erhållits från dig och det kommer att genomföra utredningen inom 30 dagar efter mottagandet.