stoppa hem avskärmning

Genom att läsa den här artikeln, kan vi anta att ditt hus är i färd med att avskärmas eller är du snart att vara i den processen. Om du står inför avskärmning, vet vi att det finns en god chans att du kommer att vilja stoppa avskärmning. En stor del av tiden, kommer människor som står inför något sådant här inte göra någonting och bara hoppas att det hela fungerar. Andra bara ge upp helt och besluta att det finns inget de kan göra.

De åtgärder som du bör vidta alla bero på många situationella variabler och vilken typ av resultat du önskar. Några av de faktorer vilket skede av avskärmning du är i, hur mycket kapital du har i ditt hus, vilka andra typer av tillgångar som du har, om du är anställd, hur din kredit värdering gör, etc.

En av de viktigaste variablerna är vilken stat du befinner dig i. Det finns flera statlig nivå som reglerar lagar och regler om enskilda lån och lån. Du kanske vill först forskning några av de regler som gäller i ditt tillstånd innan du gör något.

Det första du kommer att vilja göra är att göra en del efterforskningar och ta reda på vilka rättigheter du har i denna process. Många människor gör vad banken säger utan att egentligen veta om det är rätt eller inte. Ta reda på vilken information och tid du har rätt till enligt lagstiftningen i gällande tillstånd.

Om du kontaktar din långivare, kan du kanske få en handling i stället för avskärmning. Detta skulle hjälpa dig att undvika din avskärmning är börsnoterat. Just det, alla inteckningar som går in avskärmning är börsnoterade, så du kan få lite cash-hungriga fastighetsinvesterare gör låg-ball erbjuder på din fastighet för att “hjälpa dig”. Det finns ett antal andra fördelar med en handling i stället för avskärmning som kan hjälpa dig i din situation. Om du är i god ekonomisk ställning (ditt hus är värt mer än ditt utestående lån balans), kan din långivare vara ovilliga att utfärda en handling i stället för avskärmning.

Vi är här för att hjälpa dig. Låt aldrig någon säga till dig att du är ute med alternativ. Medan ditt hem är i en pågående avskärmning processen, kan du få ett antal bokstäver eller värvningar från olika fastighetsinvesterare som påstår att försöka hjälpa dig. De flesta av dessa investerare är bara ute efter att få en bra affär på ditt hus när du är i en ogynnsam situation. Det finns tillfällen att sälja ditt hus kan vara det enda alternativet, men var noga med att tala med en fastighetsmäklare först, och inte för att sälja ditt hus till den första investeraren att lägga ett bud.

Refinansiering kan spara din kredit och ditt hem. Om du kämpar för att göra din inteckning betalningar, byta till en justerbar ränta inteckning skulle kunna vara precis det svar du söker. Att få en lägre ränta för ett par år kan hjälpa dig att komma tillbaka till en ekonomisk situation som är gynnsam för att äga ett hem.