stressad över pengar vad ska jag göra

Att vara stressad över pengar är något som vi alla drabbas av då och då. Det är en del av vardagen. I de flesta fall är över pengar. Pengar problem kan krossa dem själ. Det bygger en grund av negativitet och hopplöshet som även kan påverka människor och relationer runt omkring dig. Ofta stress kan leda till depression och ibland dödsfall. Jag min själv har varit där och tänkte på hur lätt det skulle vara att bara släppa taget. Du kan inte låta pengar besegra dig.

Vad kan jag göra? Tja först av allt skulle jag ta ett djupt andetag och tänka på dina nära och kära och hur de bryr sig om dig. Om du tar allt kommer att krascha då den enkla tanken på dina vänner och familj att vara där för dig när det händer kan kännas väldigt befriande. Jag skulle vilja kalla en av dem just nu och berätta för dem hur du känner och vad som händer. Få det från bröstet och låt inte den förlägenhet av dina problem hålla dig tillbaka. Dess hemskt nog att ha en hel del stress, men att hålla fast vid det för dig att erövra ensam kan bara göra det värre. Jag är säker på att dina nära och kära har varit stressad över pengar till. Kanske de har några goda råd.

Tänk på en ny plan en liten en. One du har råd. Om du har ingen möjlighet att betala vissa räkningar. Då betalar inte dem. Oroa sig de som är viktigast med mindre konsekvenser. Lets face it, om du inte har råd att betala alla dina räkningar. Det är den verklighet du befinner dig i. Du kanske måste göra uppoffringar och du kanske måste falla i dåliga krediter kategorin. Så har dålig kredit inte slå dig själv över det. Du måste komma ihåg att du kan bygga upp din kredit. Ja det kan ta lite tid, men om du ställer en ny plan och ny budget du kan arbeta dig tillbaka upp. Om du försöker att fixa allt på en gång så stressad som du är det bara kommer att bli värre. För att må bra och komma tillbaka på fötterna. Du måste ha lite lugn i ditt sinne för att komma dit. Jag kör ganska en visp som står i dålig kredit korgen istället för att dra mitt hår ut känsla hopplös.

Ta vikten från din rygg och fokusera din energi på dina barn eller något du älskar att göra. Försök att få den där känslan av kärlek tillbaka i ditt hjärta och ditt sinne. Kärlek och fred slår stressen direkt ur division. Försök att hitta sätt där pengar dosen utesluter inte hur du tänker eller känner.