svepa ålder vad är ett kreditkort maskin

Kreditkort maskiner kommer numera i olika typer och priser. Den typ av verksamhet en köpman våga på avgör vilken typ av kreditkort maskin som han eller hon kommer att använda.

Om en transaktion skall skrivas i maskinen för att det skall valideras, skulle en maskin utan en skrivare behövas. Å andra sidan skulle en detaljhandel kräver en maskin kreditkort med en skrivare.

Maskiner utan skrivare är vanligtvis används i företag som använder e-post eller telefon för att köpa. I denna typ av verksamhet, är ett kvitto på köpet inte behövs.

För mobila företag, kan en maskin utan en skrivare också visa sig vara användbart. I detta system är numret på kreditkortet ringde till en specifik plats. Där kommer en annan person skriver numret i maskinen. Exempel på dessa företag är låssmeder, VVS, landskapsarkitektur, Heminredning operationer leverans och andra företagstjänster. Dessa är företag som inte har tillräckligt med försäljning att betala för de höga kostnaderna för trådlösa maskiner. En maskin utan en skrivare skulle fortfarande vara effektiv samtidigt som förmågan att arbeta på en transaktion på samma plats och tid för försäljning.

Trådlösa maskiner för kreditkort kommer att vara mycket användbart för mobila företag. Det skulle kräva fast, höga underhållskostnader och cellulär signal tillgänglighet.

Ett företag som använder kreditkort som måste skrivas och dras bör ha två konton som hanteras av samma maskin. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att hantera affärer om antalet maskinskrivna och swiped kort konton är ungefär samma volym.

Om ett företag vänder sig till olika konton, skulle en maskin är kompatibel med flera konton vara mycket produktiv. Exempel på dessa företag är hårstyling, massage och liknande.

Om ett företag skulle endast accepterar Visa och Master Card, kan det använda ett mycket billigare maskin för kreditkort som bara kan acceptera dessa typer av kort.

Det bästa sättet att avgöra vilken kreditkort maskin att använda är att kartlägga potentiella kunder. Undersökningen ska ge den typ av kreditkort som de använder för en viss produkt eller tjänst.

Till exempel, om en person planerar att öppna ett företag biluthyrning, bör ägaren kartlägga området för människor som vanligtvis hyr bilar. Sedan bör han eller hon frågar vilken typ av kreditkort dessa potentiella kunder använder. Om vanliga kort som används måste dras, då ägaren ska köpa en maskin för dessa kort.

Genom att justera till konsumentens kreditkort användning, kan ett företag tillgodose ett större antal kunder.