tips för att hitta ett legitimt företag kredit korrigering

Välja en kredit reparation är ett stort beslut. Fastna med fel företaget kan kosta hundratals eller tusentals dollar, och om de inte lyckas reparera din kredit, har du försenad ditt mål för en förbättrad kredit värdering med månader eller år. Och om inte det vore nog, kunde använda en bedräglig kredit reparationsservice få dig i juridiska problem.

Så för att hjälpa dig med att göra ett bra beslut och hjälpa till att hålla dig säker från att bli utnyttjade av en kredit reparation bluff, här är en guide till shopping för en kredit reparationsservice. Nedan är några tips du kan använda för att se till att du hamnar väljer ett legitimt företag kredit reparation för att hjälpa dig arbeta för att uppnå dina kredit mål.

Vet hur kreditsystemet fungerar

Innan du ens börjar leta efter en kredit reparationsservice, bör du känna till grunderna om hur systemet kredit rapportering fungerar. När allt skulle du inte starta shopping för en ny bil om du inte vet hur man kör eller hur bilar fungerar. Så se innan du börjar leta efter en kredit reparation företag du förstår grunderna i hur kreditupplysningsföretag funktion, hur din kredit filer skapas, hur de används, och varför det är upp till dig att följa upp sin riktighet. Också, bekanta dig med vad du kan göra för att reparera din kredit själv. Du kanske upptäcker att du inte behöver hjälp från en kredit reparation expert.

Förstå vad en kredit reparation organisation kan och inte kan göra

Trots vad vissa kredit reparation kliniker skulle vilja att ni tycker, det finns inga hemliga knep för att fastställa din kredit rapporter. Kredit reparation företag använder samma metoder för att rensa upp din kredit som finns tillgängliga för dig som individ. Den enda skillnaden är att en erfaren kredit korrigering företag som redan har den kunskap och erfarenhet som krävs för att använda dessa verktyg kredit reparation. I jämförelse kan det ta dig timmar av forskning och ett par månaders praktik för att räkna ut hur man ska gå om effektivt reparera din kredit.

Vet också att enligt lag, kan kredit reparation företag inte emot betalning för tjänster innan de har gjorts. Detta beror på att många kredit reparation bedrägerier debiterar hundratals dollar eller mer omedelbart och sedan aldrig ge den hjälp du söker. Varje kredit reparation leverantör som kräver en stor initial betalning bör undvikas.

Titta på kredit reparationstjänster tillhandahålls

En kredit reparation organisation är juridiskt kunna erbjuda samma tjänster kredit reparation du kan göra själv, men detta betyder inte att alla gör. Många kredit reparation tjänster ger endast tvister kreditupplysningsföretag som kan vara effektiva för vissa människor, men är vanligtvis mindre framgångsrika och långsammare än att använda tvister kreditupplysningsföretag tillsammans med andra kredit reparation taktik.

Leta efter erfarenhet och en historia av resultat

Medan ingen kredit reparation organisation är perfekt och slutligen framgång för någon ansträngning att rengöra din kredit är beroende av dina fordringsägare och kreditbyråer, kommer en erfaren organisation producerar sannolikt snabbare och mer meningsfullt resultat än ett nytt företag som fortfarande experimenterar med sina kunder “kreditupplysningar.

Var uppmärksam på prislappen

Som med alla tjänster, är då målet att få bäst valuta för pengarna. För att avgöra detta, ta reda på vilka tjänster du kommer att få för dina pengar och göra en rimlig bedömning av kvaliteten på dessa tjänster. Detta bör hjälpa dig att få en känsla för hur företagen jämföra med varandra. Till exempel, om man serviceavgifter $ 49 per månad för tvister kreditupplysningsföretag och har funnits i endast 2 år eller mindre, kommer du förmodligen bättre avtal med en konkurrerande tjänst för $ 20 mer per månad som också ger kreditgivaren interventioner och har hjälpt konsumenter i 10 år.

Använd ditt sunda förnuft

Precis som du bör när någon frågar dig till en del med dina surt förvärvade pengar, när du tittar på en kredit reparationsservice, lita på dina instinkter och minns den gamla devisen av allt som låter för bra för att vara sant, är det förmodligen.

Du bör vara 100 säker på att du gör ett goodthe rätt val. Det är din kreditvärdighet som är på raden och dina pengar som satsas. Låt inte någon pressa dig till något som inte verkar korrekt.