top 7 vanor av människor med stor kredit poäng

Människor med stor kredit värderingar har förtjänat dem av en anledning – de har alltid lånat pengar och betalat tillbaka i tid. Det finns egentligen inget trick för vad de har gjort, och det finns ingen åtgärd som kommer att hjälpa dig att få en bra kredit värdering. När någon frågar mig hur man tjäna en bra kredit värdering, berättar jag för dem att titta på utgifterna vanor för dem med stora poäng, samt att utveckla samma vanor. Här är de 7 vanor människor med stora kredit poäng.

1) aldrig betala kontant
Människor med stor kredit värderingar vill varje köp räkna. Och ett köp räknas inte om inte de tre kontoren vet om det! Det enda sättet att se till att kontoren vet hur mycket pengar du spenderar är att sätta allt på ditt kort (S) Hellre än deponering din lön och spendera, tänk på dina utgifter som en monetär cykel: Sätt din lön i bank, spendera med ditt kreditkort och betala av korten med de medel som du redan har deponerats. Det är ett extra steg som lönar sig stora med den extra säkerheten och öka din poäng att kreditkort ger. Kreditkort är inte bara för större inköp längre. Använda ditt kreditkort för poster som läsk och tuggummi har blivit så vanligt att kreditkortsföretag har gett ett namn till dem: “mikro-inköp.”

2) aldrig använda ett betalkort
Du kommer inte hitta ett bankkort i plånboken för människor med stora kredit poäng. Betalkort ger dig absolut ingenting som ett kreditkort inte kommer, och kreditkort kommer att bygga upp din kredit värdering! Dessutom, om någon stjäl ditt kreditkort, är du skyddad mot bedrägliga köp, samtidigt med ett bankkort, du är ute på tur! Människor med stor kredit värderingar tar varje tillfälle att bygga upp sin kredit – gå till mataffären, köpa gas, eller hyra filmer!

3) betala av ditt saldo (er)
Människor med stor kredit värderingar brukar inte bära höga saldon kreditkort. Det enklaste sättet att efterlikna detta är att se till att du inte bär någon saldon. Du kommer att få den bästa kredit värdering om du ser till att du använder den minsta del av din potentiella gräns – vilket betyder “. Zero” Människor med stor kredit värderingar se till att använda sina kort, men betala återstoden av varje månad .

4) sätta dig på en faktura betalningsplan
För att kreditbyråer att belöna dina goda utgifter vanor, måste du betala dina räkningar i tid. Men har du lite spelrum. Även om det inte är en bra idé att betala dina räkningar några dagar sent eftersom dina fordringsägare kommer att debitera dig sena straff, kommer det inte att påverka din kredit värdering negativt om du inte betalar dem mer än 30 dagar för sent. Det enklaste sättet att hålla koll på dina räkningar är att välja en dag i månaden för att ta hand om allt.

5) konsekvent begära högre gränser kreditkort
Eftersom människor med stora kredit poäng vanligtvis låna pengar och genast betala bort det, kreditkortsföretag är mycket bekväma konsekvent höja sina utgiftstak. Människor med stora kredit poäng begära genomgående högre gränser eftersom det ger dem friheten att låna och hålla en balans, om behov uppstår, utan att sänka sina poäng. Du kommer att ha den bästa kredit värdering om du håller saldona för dina kort under ungefär 35% av köpgräns för varje kort. Människor med stora kredit värderingar inte vanligtvis tillbringar över 35% av den gräns på sina kort. Dessutom, om du har höga gränser, kan du dra nytta av de erbjudanden som bankerna erbjuder från tid till annan. En låntagare Jag vet med en stor poäng överförs nyligen den andra inteckning i sitt hem till en 1,99% APR PR-kurs på hans kreditkort – priset är bra för livet av lånet!

6) aldrig avsluta ett konto kreditkort
Kreditbyråer beakta hur gamla dina krediter – och människor med stora kredit poäng vet detta, och utnyttja det. Många gånger kommer folk med medelmåttiga eller låga poäng betala av ett kort som de har missbrukats och stänga kontot eftersom de undermedvetet tror att det var kortets fel de låter saldot få så högt som det gjorde. Detta är INTE rätt sak att göra i den här situationen. Det kortet har en stor historia bakom sig! Du har visat det ämbetsverk som du är villig att låna en stor summa pengar och sedan betala den ner till noll. Människor med stor kredit värderingar stänger ALDRIG kreditkort konton för att de vill visa att de har en lång historia av korrekt användning av kredit.

7) aldrig hyra
Ditt hem är förmodligen den största köp du någonsin kommer att göra i ditt liv, och är det ett köp som kan göra den största inverkan på din kredit värdering. När du köper ett hem, du visar ämbetsverk som du kan konsekvent budget själv att betala en stor del av din inkomst till ett konto på månadsbasis. Det finns ett antal skäl människor med stora kredit värderingar vägrar att hyra, och effekterna av att betala en inteckning i deras värderingar är en av dem. När en första bostad slutligen stänger på deras hem och betalar inteckning i tid för ett par månader, kommer de att se sina hopp kredit värdering kring 50 punkter – och ibland högre!

Människor med stor kredit värderingar har inte uppnått något alltför hemskt svårt – de har bara antagit några fantastiska köpvanor. Om du vill tjäna en bra kredit värdering, låna dessa vanor och titta på dina poäng klättra. Tillsammans med dina poäng, bör din ekonomiska hälsa gynnas, liksom!