topp 10 amerikanska företag för inteckning refinansiera

Home Mortgage refinansiera tjänster har definitivt plockat upp under andra kvartalet 2009. Ökningen av inteckning refinansiera verksamheten står för en ökning med 24 procent jämfört med föregående kvartal prestanda.

Medan den ekonomiska härdsmälta gjorde tvätta bort även några av giganterna i branschen, bara ett fåtal kunna stå stormen och stiga igen. Mycket låga räntor och hem hypotekslån och refinansiering spree har gett upphov till en ökning av antalet utbetalningarna.

Är du verkligen intresserad av att veta de 10 artisterna under andra kvartalet 2009? Jo, så här är en lista över amerikanska företag som har klarat sig bra i branschen för hypotekslån och refinansiering.

topp 10 amerikanska företag för inteckning refinansiera

* Well Fargo – upprätthålla sin ställning som ett av de länder som leder bolåneinstitutet Wells Fargo toppar listan över bästa inteckning refinansiera företag i USA. Bostadslån originations har sett en kraftig ökning under andra kvartalet 2009 med 28%, vilket betyder big business. Företaget har definitivt plockat upp från sina tidigare föreställningar.

* Citigroup – Efter all drama och klimax, slutligen Citigroup började återhämta med betydande verksamhet och en relativt ökad produktion av bostadslån och refinansierar. 42% ökning av verksamheten under andra kvartalet är en positiv kommentar.

* Bank of America – Att hitta en plats i topp 10 listan över inteckning refinansiera långivare Bank of America en bestämd artist i inteckning företag. Dess lån via siffror har passerat 100 miljarder dollar.

* Residential Capital LLC – Residential kapitalet är ett fastighetsbolag finansbolag som erbjuder innovativa kapital till kunder från hela världen. Företaget är marknadsledande både i USA och Storbritannien.

* Met Life Inc – Företaget har verksamhet i Indien och de flesta delar av Europa och Asien. Tillsammans med försäkringstjänster företaget erbjuder också finansiella tjänster till sina kunder.

* Quicken Loans – En mängd olika bostadslån erbjuds av företaget. Det är en av de bästa online-hem hypotekslån bearbetning företag och detaljhandel bolåneinstitutet.

* Sun Trust Bank Inc – Det är specialiserat på ett antal tjänster som bank, bolån, kreditkort, fonder, försäkringar och kapitalförvaltning. Banken har drygt 1500 kontor i södra USA.

* Flagstar Bank Corp – Consumer finansiering, inteckning finansiering, kapitalförvaltning och banktjänster är de produkter som erbjuds av Flagstar. Det är holdingbolag för Flagstar Bank. Det är en nationell ledare i branschen för hypotekslån.

* JP Morgan – En av de äldsta finansiella tjänster företaget erbjuder JP Morgan ett antal tjänster nämligen kommersiell bank, investeringar, kort och finansiella tjänster nämligen hypotekslån och auto finansiering. Det har den största börsvärdet bland bankerna i USA.

* US Bank Home Mortgage – US bank specialiserad på internetbanker, kreditkort, lån speciellt hypotekslån och förmögenhetsförvaltning. Online billån bearbetning och refinansiering tjänster erbjuder stora fördelar presumtiva låntagare ser fram emot att hitta det bästa av erbjudanden billån.

* PHH Mortgage-PHH erbjuder en av de ledande och mest av inteckning lösningar i landet. Med sin process effektivitet, flerkanaligt affärer, kundservice erbjuder bolån och refinansiering tjänster på en annan nivå helt och hållet.