topp 3 Citibank kreditkort

Den översta Citibank (Citi) kreditkort valdes ut baserat på den inledande köpet april (Effektiv ränta).

• citi platina select

Erbjuder ett 0 APR på balans överföring i tolv månader och inga årsavgifter, är Citi Platinum Välj ett bra kort för balans överföring. Regelbunden räntan är 10,99%, betydligt lägre än många liknande kort. Det finns inga årsavgifter, även om andra vanliga avgifter debiteras.

Kortet ger medlemsförmåner i form av auto och resor olycksfallsförsäkring och skydd mot bedrägerier. Resan olycksfallsförsäkring har täckning på upp till en miljon dollar.

• citi diamant föredragna belöningar kort

Citi Diamond har en noll procent April inledande kurs på balans överföring för ett år. Det finns inga årsavgifter, och den vanliga räntan är bara 12,99 procent.

Efter första inköp på kortet, kan kunden kvalificera sig för en femtio dollar presentkort. Varje dollar som läggs på utvalda platser som stormarknader och bensinstationer leder fem poäng intjänas. Andra inköp får en poäng för varje dollar som spenderas.

Platinum korthållare är kan bedöma upp till en miljon dollar i resor olycksfallsförsäkring, samt bil rabatter uthyrning och räddningstjänsten bistånd.

• citi PremierPass kort

Detta kort ger nya korthållare ett noll APR på balans överföring i upp till tolv månader, ordinarie ränta på 13,99 inte chip i förrän efter denna period. Detta är en bra affär för kunder som vill överföra från en hög ränta kort till en låg ränta kort. Det finns dock ett minimum lock för förskott under vilken den effektiva räntan inte kommer att falla.

Gratis fördelar är förmågan att hantera ditt konto online samt färdolycksfall och auto hyra försäkring. Detta belöningar kort är perfekt för dem som vill främst belöningar för att använda sina kreditkort.

Detta kort är endast tillgänglig för sökande med utmärkta kredit.