tre hemligheter för att få de bästa priserna kreditkort

Vill du veta hur man får de bästa kreditkort skattesatser någonsin? Nej, det är inte en paj-in-the-sky löfte. Det är ett faktum. Jag ska berätta exakt hur man får dessa satser kreditkort ned. Det handlar inte om att ha perfekt kredit (även om det hjälper) och det handlar inte om tankekontroll över företagets kreditkort representanter. Det är faktiskt mycket enklare än så. Intrigued? Här går vi …

säga vänligen

Fråga bara ditt kreditkortsföretag för bättre priser och säga tack. Allvarligt, det är enklare än du tror. De kommer inte att skratta åt dig. De kan även släppa din ränta med en ganska söt procentsats.

Kreditkortet marknaden är konkurrensutsatt. Det innebär att du har makten. Säg det företag du fick erbjuds ett bättre pris någon annanstans och att du är villig att hålla med dem om de uppfyller eller slå priset. Chansen finns, om du har en god betalning historia med företaget och du inte redan har den lägsta möjliga, du kommer att få en hastighet minskar.

flytta det eller förlora det

Okej, är du debiteras en löjligt ränta, är din kredit bra och ditt kreditkortsföretag kommer inte ur fläcken. Dags att komma ut ur Dodge. Ja, är din kredit värdering delvis bestäms av längden på dina borgenär. Vad de flesta människor inte förstår är att bara för att de väljer att flytta sitt saldo till en lägre ränta kort, betyder inte att du måste avboka din gamla konto kreditkort.

För att få de bästa priserna kreditkort, överföra ditt saldo till den nya låg ränta kort men behålla ditt andra konto öppnas (men inte du vågar ta ut på det). Detta gör att du får en lägre ränta, håller du din långvariga borgenär relation och du faktiskt förbättra din tillgänglig kredit ratio.

Låt oss höra det för sparsamma

Naturligtvis är det bästa sättet att närma sig priserna kreditkort för att göra dem en icke fråga. Hur gör du det? Genom att betala av ditt saldo i full varje månad. Ladda inte lättsinnigt. Bara sätta på plasten vad du kan betala av i slutet av månaden. Nödsituationer hända, och när de får dem betalas ut så fort som möjligt. Något annat än en nödsituation bör betalas på en kontant-enda grunden.

Och med dessa tre tips, mina vänner, kan du med den takt spelet och se till att du alltid har de bästa priserna kreditkort möjliga.