tre kredit reparation misstag att undvika

Om du arbetar med dåliga krediter, är du verkligen inte ensam. Tusentals amerikaner har funnit sig i denna situation efter att leva över sina tillgångar, att förlora sina jobb, eller helt enkelt att finna att de inte längre passar in i den nya definitionen av en bra kredit värdering. Om du är på en förlust för hur att reparera din kredit, här är tre kredit reparation misstag att undvika när du kommer igång på din DIY kredit reparation.

Ett. använda en kredit reparation

Dessa företag är verkligen i det för ingenting men pengarna. De kommer att hamna kostar dig en mindre förmögenhet, och de kommer inte göra något du inte kan göra på egen hand. Internet är rik med resurser för att lära dig hur du reparerar din egen kredit. Det finns även några bra kredit reparation programvara på marknaden just nu som kan hjälpa dig varje steg på vägen. Kort sagt, det finns ingen anledning att anlita ett företag som detta. Du kan göra detta på egen hand med de resurser som finns lätt tillgängliga idag.

2. inte få alla tre och poäng

Många människor blir oroliga kredit reparation först eftersom de får en av sina kreditupplysningar och se att det är fullt av misstag. Om så är fallet, är det inte osannolikt att dina andra två rapporterna är också full av problem. Över hälften av alla kreditupplysningar har visat sig ha fel på dem, så du behöver definitivt att kolla alla tre stora kreditupplysningar och poäng när du först börjar reparera din kredit. Du kan få gratis kreditupplysningar från varje företag en gång om året, men du måste betala en liten avgift för att se din faktiska resultatet. När du är på väg att återhämta sig, kan du sprida just dina rapporter, att få en från varje företag vid olika tider på året.

Tre. betala på fel skulden

De flesta människor är medvetna om att det bästa sättet att förbättra en kredit värdering är att betala ner några skulder. Den största delen av din poäng, trots allt, är din skuld till kredit ratio. Dock väger några skulder tyngre med dina poäng än andra. Den mest flyktiga typen av osäkra fordringar i ett kredit företagets formel är lagra kredit, så det borde gå först. Kreditkort komma härnäst, och efter att du kan arbeta med andra typer av skulder. Om du verkligen vill fixa din poäng snabbt, kommer du att arbeta på din skuld i detta särskilda ordning.