två bästa sätten att öka din kredit värdering

När någon ansöker om en kredit, beslutar en sak öde. Om personen har en bra kredit värdering, kommer det inte visar sig vara en svår uppgift för honom, men om kredit värdering tyder på motsatsen så är det ett problem. Den lätthet det gör i fallet med en mycket pålitlig meritlista, är densamma mängden svårighet för någon med en dålig skiva.

1) Kontroll och få fel avlägsnas från tidigare uttalanden:

Du måste använda en bank eller en inteckning företag för ändamålet. Om du ansöker om ett lån och plötsligt du hittar några fel som dåliga krediter i din kredit rapport, då du behöver för att ge de nödvändiga papper och bevisa din punkt till en snabb rescore företag. Din dokumenterat måste bevisa att de fel som fanns på den del av den andra parten och inte från din sida. I fall du behålla en ordentlig kontroll på din kredit rapport och därmed förbättra din kredit värdering, kommer du inte bara få de lån sanktionerade lätt i framtiden, men även de räntor som du kommer att vara mycket mindre.

2) Credit rapporten inte bör återspegla negativa kredit

När du ser ett fel i din kredit rapport, att få det bort är inte en stor sak. Allt du behöver göra är att informera tvisten till de särskilda myndigheterna i skriftligt. Bara ett program kanske inte lösa problemet i vissa fall så provtryck dokumentationer bör bifogas tillsammans med tvist brev. Nu är bollen i domstol i byrån och det är deras plikt att få den kompletta frågan utreds. Om du går genom lag, de flesta företag ger en viktig tid på cirka 30 dagar för att spåra och rapportera någon form av fel i din kredit rapport om något. I de flesta fall är det inte en mycket mödosam uppgift att få dem att komma överens om att du har rätt i din förfrågan. De studerar bara uttalandet och få det helt verifierat. Om felen bekräftas av dem, kommer de att göra alla nyttiga förändringar lätt.

Försök att få ett kort med högre kreditgräns. Det kommer inte att bli en lätt uppgift att göra med din konkurs status, men man måste konstatera att stora banker också har större inflytande på kreditupplysningsföretag. Mindre banker kommer att ge dig hög ränta kreditkort lätt, men det skulle inte göra så mycket för din kreditvärdighet som ett kort från en stor bank. Till exempel kan ett konto från Citibank öka din poäng mer än en bank som har mindre trovärdighet än denna. Större kreditbyråer kan naturligtvis erbjuda bättre erbjudanden tillsammans med bättre tjänster och kan också hjälpa dig att behålla ett gott anseende på marknaden i något skede. Det bästa du kan göra är att använda så lite av den totala kreditgränsen du har med dig. Hålla dina skulder liten med förbättra din tillgängliga och förbrukade gräns ratio.

Så bara gå för ett lyft upp i era betyg kredit värdering för att få ett mycket sundare finansiell bas.