Undrar du hur kredit reparation företag fungerar

Det finns några företag som nyligen har stigit på kort sikt för perioden och anledningen är kreditbeloppet och skulden många av oss har kämpat med. De flesta amerikaner betala nästan 18 grad% ränta på sina kreditkort ensam. Alltför ofta, dessa skulder blir överväldigande och människor kan finna att de inte ens har råd att göra minsta månatliga betalningar.

Det finns företag där ute, såsom Academy Credit, som visar kunder hur de kan få ut av skulden och förbättra sin kredit värdering på samma gång. Först, innan du ringer ett företag kredit reparation, bör du få en kopia av din kredit rapport så att du vet vad som är på det och vad din rapport poäng är.

Alla amerikanska medborgare kan få en kopia av sin kredit rapport varje år gratis via Federal Trade Commission. Efter att du har fått din kredit rapport, kommer du vill förstå hur borgenärer poäng du. De tittar på 500-600 som en låg värdering, är 601-750 en genomsnittlig poäng, och 751-800 + anses vara en utmärkt poäng.

Academy kredit kan hjälpa dig genom att kombinera tre olika sätt att hjälpa dig att få ut av skulden – Bill Reporter, Debt Förhandling och Credit Repair.

Bill Reporter är ett program som kan hjälpa dig att nå dina kredit mål snabbt och hjälpa till att se till att dina räkningar betalas i tid. Så det fungerar är genom att utfärda vad de kallar en “rapportera mina räkningar” kreditkort. Med det kortet, när du är godkänd för det, använder du det här för att göra rätt tid månatliga betalningar till alla dina fordringsägare och sedan Academy kontakter Credit krediten rapportering företag att markera din skuld som “pågående” eller “betald” när skulden är borta. Detta är det perfekta sättet att fixa din kredit samtidigt betala av din skuld.

Den Debt Förhandling Planen består i princip av en kredit reparation företag arbetar med dina fordringsägare för dig att minska din räntor och vad du är skyldig totalt. Ofta kommer borgenärerna överens om att acceptera en bråkdel av skulden snarare än helheten, vilket minskar din skuld. Andra gånger kommer de att sänka din ränta så att din månatliga betalningar sänks över tiden. Debt Förhandling är en bra metod för att låta en kredit reparation företaget att driva för dig att få ut av skulden och återfå din fördelaktig kredit värdering.

Credit Repair är ett sätt att bidra till att förbättra din kredit. Många kreditupplysningar innehåller falska uppgifter, men en kredit reparation företaget kommer att hjälpa dig att förstå några vilseledande objekt på rapporten så att du kan skapa bra kredit historia. De kan hjälpa dig genom några domar eller charge-offs som finns på din rapport som redan har lösa eller är fel. Genom detta, de erbjuder dig en personlig kredit mentor som arbetar med dig direkt. För aktuell information om hur du bygga upp din kredit, kan du abonnera, utan skyldighet, att deras månatliga nyhetsbrev.

Många kredit reparation företag är ute men det är vad man i synnerhet kan erbjuda dig. Om du upptäcker att du är i skuld över huvudet, kan det vara dags att kontakta en kredit reparation företaget för att få dig tillbaka på rätt spår. Du kan också bli skuldfri snabbare än du tror genom att använda en kredit reparation genom skuld organisation och utbetalningar i tid som du har råd.