United kommunikation behandlar effekterna av skuldsanering på din kredit

En vanlig fråga angående effekten av inskrivning i en skuldsanering programmet är, “Hur kommer detta att påverka min kredit”?

Allt du gör för att försöka lösa din skuld genom en skuldreglering program kommer att ha viss effekt på din kredit. Kort för att uppfylla åtminstone en minsta månadskostnaden i tid varje månad, kommer att påverka din kredit på något sätt. Vad du vill göra är att välja en lösning som kommer att påverka din kredit minst och för kortast möjliga tid.

Konkurs har mest negativ inverkan på din kredit. Konkurs visas på din kredit rapport för 10 år och bör betraktas enbart som en sista utväg. Om du lämnar in en kapitel 13 konkurs kan du finna dig i en situation där du har något uppstår som hindrar dig från att göra din månatliga betalningar, då du kommer att hitta dig själv i en ännu svårare situation som du började med. Ofta konsumenter i konkurs bara för att de inte längre kan hantera de trakasserar samtal borgenär telefon, och bara vill hitta ett medel att nå målet. Återigen bör Konkurs bör endast övervägas om inget annat alternativ är lönsamt för dig.

Credit Counseling eller Debt program ledningen bistår konsumenter genom att ordna en månatlig betalning till en skuld rådgivning företag. Detta bolag fördelar sedan medlen i enlighet med alla dina fordringsägare efter förhandlingar en lägre ränta för din räkning. Den stora bristen med denna typ av program är att kredit rådgivning byrå kanske inte har konsumentens bästa för ögonen när de får en majoritet av sina inkomster från de byråer du är skyldig pengar i form av ett “kast”. Hur kan en konsument kredit rådgivning byrå representerar ordentligt kundens bästa intresse när de förlitar sig på intäkter från myndigheterna kreditkort du är skyldig?

Skuldkonsolidering är ett annat alternativ ofta anses av konsumenterna i ett försök att sänka sina räntor från de höga räntor kreditkort genom att konsolidera sina flera konton till en månatlig betalning. Problemet är att de flesta konsumenter inse att om de har kommit efter med sina skulder, att hitta någon att låna dig pengar på en tillräckligt låg ränta för att göra en skillnad är inte alltid möjligt. Dessutom kommer du sedan att handla oprioriterade skulder som säkras endast av din signatur för en säkrad skuld som regel kombineras med ditt hem. Vad det kan innebära är att om din befinner dig har ekonomiska problem igen, kan du hitta dem utestänga på ditt hem! De flesta konsumenter går i trubbel genom att låna pengar, tror du verkligen lånar mer pengar kommer att lösa ditt problem, eller kommer det att placera din vidare in skuld, och möjligen få dig i trubbel?

Skuldsanering är ett annat alternativ, och en mer genomförbar lösning för de flesta konsumenter. Även om dina betalningar till dina fordringsägare kommer att återspegla att du har fallit 90 till 120 dagar sen dess att skulden är reglerad, efter att skulden är reglerad ditt konto kommer relect som betalas med en noll balans. Som flera av dina konton avvecklas, kommer din skuld till tal stiga, eventuellt till en nivå som ännu bättre än det var innan. Nu i framtiden, när du ansöker om kredit, är fordringsägare kommer att leta efter två saker. En är om du har riktat dina skulder, och två, om det finns en balans som är skyldig. Båda dessa frågor behandlas när du betala dina skulder genom vårt program. Dessutom erkänner en skuldsanering programmet att “livet händer” och vi kan hoppa över en månad, är det enda som kommer att hända att programmet kan ta lite längre tid att slutföra. Real-världen flexibilitet finns med skuldsanering, till skillnad skuldkonsolidering, kredit rådgivning eller kapitel 13 Banktuptcy där missa en betalning kan vara irreversable.

På United Communications vi stolta över att hjälpa kunder att fatta ett välgrundat beslut om att den bästa lösningen för dem. Vi kommer att förse dig med rakt fram ärliga svar. Vi erbjuder ett program skuldsanering du kontrollera, genom att du kan behålla kontrollen över dina pengar, och förmågan att se ditt konto på nätet för att se till att vi gör det jobb du har hyrt oss att göra för dig.