uppgifter om Citi förarens kanten kort för högskolestudenter ansökan

För de studenter som söker ett kreditkort möjlighet att hjälpa dem att köpa en bil inom de närmaste fem åren, anser Citi förarens Edge Card för högskolestudenter. Detta kreditkort ger dem möjlighet att kostnadseffektivt få belöningar för användning av att köpa en ny eller begagnad, amerikanska eller utländska fordon genom rabatter. Det kan erbjuda samma köpkraft som de behöver för college kostnader, men med fördelen att tjäna lite av en belöning också.

Den Citi förarens Edge Card för högskolestudenter möjliggör en bra mängd fördelar i kredit-avdelningen samt belöningar. Först kommer du att ha sex månaderna av en inledande kurs på 0% på alla dina inköp, du balans överföringar och dina förskott. Detta är en mycket önskvärd fördel. Dessutom, när den tiden löpt ut, kommer du att ha en effektiv ränta på 17,99% på inköp och en effektiv ränta på 22,99% på förskott. Avgifterna tänkte använda den genomsnittliga dagliga balans metoden på nya inköp som möjliggör en lägre avgift om du har ett saldo på kreditkortet. Ytterligare en annan fördel är att det inte finns någon årlig avgift på denna student kreditkort.

Den Citi förarens Edge Card för högskolestudenter möjliggör en rabatt på mellan 1% till 3%. Du kommer att tjäna 3% kontant tillbaka på inköp som du gör på stormarknader, på bensinstationer och på apotek. Dessutom får du 1% på övriga inköp med ditt kort. Du får dessutom Drive rabatter på en cent per körd mil.

För att använda dessa rabatter, kommer du lösa in dem mot inköp eller leasing av en ny eller begagnad bil. Du kan också använda dem för underhåll, service och reparation på din bil. Du kan bara tjäna upp till $ 1000 i rabatter för ditt fordon per år och maximalt $ 5000 kan tjänas in som ett maximum på något fordon.

De studenter som söker efter ett sätt att tjäna något tillbaka i form av hjälp med att göra ett köp av ett fordon bör överväga detta prisvärda kredit.