vakta din personliga kredit rapport som gold_

Jag är bestört över bristen på kunskap som många människor har om konsekvenserna av att ha sin kredit dras ofta! Det skrämmer mig faktiskt att se så många människor omedvetet skada deras kredit av detta och så jag varna och varna dig om det här.

Din kredit värdering är en viktig bit till någon finansiering som du försöker få, inteckning eller på annat sätt. Låt inte alla du pratar med när man söker finansiering dra din kredit. Jag säger det igen ….. Låt inte flera folk drar din kreditupplysningsföretag!

Jag kommer att använda ett exempel på en ficticous fest här … Låt oss föreställa oss ett scenario som för ett år sedan sin kredit poäng var i mitten av 700-talet och mitten av 600-serien. De har varit upptagen och hade 15-20 undersökningar sina kredit-filer i de senaste månaderna. Resultatet? Idag avhandlingar värderingar skulle reduceras till en låg 600 intervall för första parti och en mid 500 intervall för den andra parten, på grund av ren okunskap. Ren och enkel ignornance och bristande kunskap om konsekvenserna av att ha så många människor drar sin kredit. De sköt bokstavligen sig i den ökända foten och förstört deras kredit på samma gång.

Ofta människor inte ens inser att de när de har pratat med någon och gett ut sin socialförsäkring nummer till dem, att deras kredit kommer att dras, otroligt ofta en person som inte ens känner igen många av de människor som har dragit sin kredit byråer. Jag har fått höra, “väl, var min man på nätet titta på bilar på alla dessa platser och bara in hans Försäkringskassan Number” ……. aldrig inse att genom att göra så han tillät dem att dra sin kredit medan han var online shopping för bilar och få priser.

Och inte får jag igång på “ränta shoppare” påverka för att gå till 10 olika inteckning mäklare för att hitta finansiering av hypotekslån och var och en dra sina krediter och effektivt sänka sina kredit poäng varje gång! Konsumenterna måste utbildas om hur detta kommer att sänka sin kredit poäng och därigenom sänka deras förmåga att få den mest fördelaktiga och kostnadseffektiva inteckning finansiering på marknaden. Ibland även gör det omöjligt att få någon form av finansiering eller refinansiering när de behöver det. Jag kommer inte ens gå in på moral och etik för att gå till 10 olika mäklare och slösa mäklare tid, ansträngningar och pengar på just det spelet. Och ja, det kostar faktiskt en mäklare pengar att dra dem kreditbyråer, en kostnad annonser upp ganska snabbt.

Skydda din personliga kredit-fil som guld! Den omedelbara och direkta resultat av alltför många kreditupplysningar som dras är en snabb minskning av din kredit värdering, som kommer att återspegla i högre räntor och upplåningskostnader för dig.

Och om du menar allvar med att få ett lån för att köpa den drömmen hem eller refinansiering din befintliga inteckning och betala av några skulder, ring mig eller ansöka online!

av mary Wozny