väljer att ansöka om en 0% intro ränta kreditkort

Om du är myndig och med en permanent inkomstkälla, kanske är det dags att äga ett kreditkort. Om du inte har någonsin funderat på att äga ett kreditkort, kanske är det dags att göra det. Det finns en hel del bra saker som kan göras möjligt genom att äga ett kreditkort.

Först kunde kreditkort vara av yttersta användning i tider av nöd och oplanerade händelser. Om din bil går sönder och du inte har kontanter med dig, orden “kreditkort” aldrig kan låta mer vackra att någons öron än din. Om du hittar dig själv av misstag bryta en dyr kristallvas i gallerian och återigen du inte har tillräckligt med kontanter med dig, gissa vad ensamt kan hjälpa dig om det finns någon att låna lite pengar? Ditt kreditkort förstås!

Och de är bara nödvändigt-släkt-fördelarna med kreditkort, märk väl. Vi har ännu inte kommit till den bästa delen av kreditkort ännu och det är hur det låter oss skämma bort och skämma bort oss själva från gång till gång. Säg, har du bara ut en mycket dålig relation och du vill koppla av och njuta en stund efter känslan ner så länge. Om du inte har tillräckligt med pengar för att göra din plan att själv hänge möjligt, kan ditt kreditkort kommer alltid till undsättning!

Och naturligtvis finns det faktum att kreditkort kan du handla för de dyrare sakerna som du använde för att tillåta dig att dregla om bara och aldrig egen! Tja, gissa vad igen? Äga ett kreditkort gör att du inte bara att dregla men äger dessa saker också!

Övertygad då? Bra, eftersom det är nu dags att välja vilken typ av kreditkort du bör söka.

Det finns bara två huvudsakliga typer av kreditkort – den typ som ger belöning och den typ som inte gör det. Vi kommer att plocka en från den senare kategorin diskutera denna typ av kreditkort kallas 0% intro kurs kreditkort. Låter trevligt hittills, eller hur?

Tja, en 0% intro ränta kreditkort, som vi nämnt, är en icke-belöning typ av kreditkort så det innebär att du inte får tjäna belöningspoäng varje gång du använder ditt kreditkort. Å andra sidan, får dig att njuta 0% ränta för alla dina inköp. Just det – ska alla dina inköp inte laddas med något som helst intresse!

Vad är haken? Tja, är det 0% ränta inte ett evigt sak och när tidsfristen går ut, går du tillbaka till normala priser. Den goda nyheten: Om du har något dyrt som du behöver för att köpa nu då 0% intro kurs kreditkort är det optimala valet för dig!