varför en bra kredit värdering är viktig för ditt företag

Vet du din kredit värdering är?

Vet du ens vad en kredit värdering är?

Känn dig inte illa.

De flesta människor gör det inte.

Din kredit värdering berättar långivare vilken typ av låntagare kommer du sannolikt att baseras på din kredit historia. Scores i USA kör mellan 300 och 950.

Ju högre poäng desto mer sannolikt är det att du kommer att godkännas för lån till förmånliga priser och betalningsvillkor.

Du kanske tror att din kredit värdering är inte en stor sak om du försöker att få ett billån eller en ny bil lån, men i näringslivet din kredit värdering är lika viktigt.

Tänk på detta:

Du kanske vill ansöka om ett personligt lån för att finansiera uppstarten av ditt företag.

När ditt företag växer kan du upprätta en kredit med en bank för att hantera kassaflödet.

Du kan behöva köpa en byggnad på egen hand. Du kan behöva skapa krediter till återförsäljare och leverantörer.

Även om du bara vill ansöka om ett kreditkort för att ladda ditt företags inköp av bilar gas till, är din kredit värdering viktigt. Så tillbaka till min ursprungliga fråga: Vet du din kredit värdering?

Inte jag heller förrän jag blev kallad till en ny webbplats som erbjöd sig att beräkna min kredit värdering bara genom att gå igenom en kort enkät.

Denna webbplats ger en fri kredit värdering till USA konsumenter via inbjudan.

Denna undersökning är inte öppet för allmänheten utan remiss.

Eftersom jag var inbjuden att delta i undersökningen kan jag nu bjuda in dig att göra detsamma.

Oavsett om du är i affärer eller en individ, bör du ha en idé om vad din kredit värdering är, även om du inte är närvarande ska ansöker om kredit.

Att känna din kredit värdering och då kontrollera din kredit rapporter även hjälper dig att skydda dig mot identitetsstöld och kredit bedrägeri.

Jag var personligen offer för kreditkort stöld nyligen och bedräglig aktivitet slutade som en ding på min kredit och det var jobbigt att få det bort.

Och jag visste inte ens att det hade hänt förrän jag ansökte om ett billån och desinformation dök upp på min kreditupplysning.

Om du vill fylla i enkäten för att få din kredit värdering gå till länken nedan.