varför göra det själv kredit reparation-är det bästa alternativet

Att ha en god kreditvärdighet är en av de viktigaste verktygen för att leda ett framgångsrikt näringsliv. Även om de flesta människor inte ger sina kreditupplysningar mycket eftertanke, låter bra kredit för många saker som vanligtvis tas för givet: kreditkort, hyrbil problemfri lån och hyra lägenhet osv. . Varje gång du missar en betalning till en borgenär, skall borgenären anmäla detta till ett kreditupplysningsföretag, och det kommer att läggas till din kredit rapport. Om du gör det för ofta, eller låt lån gå in standard, kommer du att hitta dig själv att behöva engagera sig i kredit reparation, eftersom du kommer att vara konsekvent stängts för kreditkort och de flesta andra typer av lån.

Om du vänder dig till Internet eller radannonser När börjar din forskning om kredit reparation, märker du förmodligen många, många erbjudanden från företag som erbjuder tjänster kredit reparation. De flesta av dem marknadsföra sig aggressivt, och hävdar att de kan fixa din kredit rapport snabbt mot en avgift. Du bör vara mycket försiktig i hanteringen av dessa företag – inte bara är många av dem bluffar, i de flesta fall kan du reparera din egen kredit mer effektivt.

Det är viktigt att förstå att det finns inget en kredit reparation företaget kan göra att du inte kan göra själv. Med andra ord: även om det kan innebära så, är en kredit reparation företaget inte i maskopi med kreditupplysningsföretag, och kan inte få dåliga märken på din kreditvärdighet “raderas.” Vad är mest sannolikt att hända är att kredit reparation företaget kommer att uppmuntra dig att få din kredit rapport från kreditupplysningsföretag, och att utmana negativa poster på rapporten.

I vissa fall kommer kredit reparation företag med gå så långt som att delta i aktiviteter av tvivelaktig legalitet. Nämligen, kommer de uppmuntrar dig att starta en “ny” kreditvärdighet genom en förändring av adress och bankuppgifter. Denna praxis är inte lagligt, inte heller är det vanligtvis effektiv. Ett betydligt bättre sätt att kredit reparation är att göra det själv. Om du söker på nätet hittar du många webbplatser som erbjuder steg för steg råd – din bästa insats är att titta på tips från en statlig källa eller annan betrodd organisation.

Det bästa sättet är att först få din kredit rapport från presidiet. När du har rapporten granska det noga, och utmaningen, skriftligt, några fel på rapporten. Bara utmana objekt om det finns genuina fel – om din rapport är felfri, kommer du att delta i de traditionella metoderna för kredit reparation. Det bästa sättet att börja är att få en säker kreditkort och använder det regelbundet. På detta sätt kommer du att sakta reparera du kreditvärdighet.

Genom att vara tålmodig och göra smarta budgetering beslut, kommer du att kunna betala dina fordringsägare i tid. Genom att göra så att du så småningom kommer att bevisa för dem att du är lämplig för kredit. Även om kredit reparation på detta sätt är en långsam process, det är det enda verkligt effektiva. Detta gör-det-själv-strategi kommer att vara långt mer framgångsrik på lång sikt än att anställa en kredit reparation.