varför jag behöver ett visitkort visum kreditkort

Om du har ett litet företag som förlitar sig på icke-kapitaltillgångar (t.ex. tjänster), då du kommer att ha svårt att få traditionell bankfinansiering för ditt företag. Det är en av de främsta anledningarna till att nya småföretagare få kreditkort. Fördelarna kan vara enorm när kassaflödet är långsam och du måste betala räkningar. Om du har möjlighet att betala din faktura kreditkort i full varje månad, då kan du vara bättre än någon med ett traditionellt företag lån från en bank eftersom du inte betalar ränta.

När det gäller företagslån, bankerna föredrar att låna ut pengar till företag som har kapitalet utrustning som en gaffeltruck eller en tryckpress. Men de flesta av dagens nystartade företag är tjänsteleverantörer, och ägarens kapital utrustning är i grunden deras hjärna, och bankerna har ännu inte listat ut ett sätt att sätta ett pris på det.

Det finns många anledningar att använda ett företag visum eller annat kreditkort, dock. Många visitkort kommer med programvara som hjälper dig att spåra kostnader, vilket i sig är lättare om du betalar alla dina räkningar med ditt kort och sedan ha en faktura klumpsumma till visum i slutet av månaden.

Om du har anställda som behöver ha ett företagskort kan du ställa olika ramarna på dessa kort, och igen, kan du enkelt spåra kostnader med datorn.

För de första åren av ditt företags verksamhet, kommer du nästan säkert att garantera din företag kreditkort med din personliga kredit historia. Så bättre din personliga kreditvärdighet, desto bättre villkor du får på ditt företag visum. Efter några år av snabb betalning och problemfri lån, kommer många kortutgivare kan du skilja ditt företag historia kreditkort från din personliga historia. En bra historia med ditt företag kreditkort kan göra det mer troligt att du kan få ett banklån med mer förmånliga villkor när ditt företag växer.

Faktum är, idag krediten är tight, och endast de med sterling kredit och en tydlig affärsplan kan få banklån för företag. Att ha ett företag kreditkort kan vara ditt enda val. Men kom ihåg, kan du ha ett företag visum eller annat kreditkort utan att faktiskt använda den. Du kan vänta och använda det under tider av stram kassaflöde. Detta gör det enkelt för dig att hålla saker fungerar smidigt utan att ådra sig enorma räntekostnader.