vet de olika avgifter i samband med all tillgång förbetalda Visa-kort

All Access ® förbetalt Visa ® Card ger dig enkelhet och bekvämlighet du behöver för att hantera din ekonomi. All Access är mer än bara ett kort – det är ett fullservice-konto som tar hand om alla dina finansiella behov på bara ett ställe. Med alla dess goda egenskaper finns vissa avgifter som ska betalas när du äger och använder detta utmärkta kontantkort. I denna artikel tar vi en titt på de olika avgifter i samband med All Access Förutbetalda Visa-kort.

Vissa kontantkort ut en årlig avgift för ägande. Ett stort plus med dDe All Access ® förbetalt Visa ®-kort är att den har ingen årsavgift. Detta kommer att hjälpa ägaren att spara lite pengar. Kontantkort används ofta för att ta ut kontanter från bankomater. Om du tar ut kontanter med amerikanska bankomater av din All Access ® förbetalt Visa ® Card kontant förskott avgift på $ 2 kommer att debiteras och om du använder en internationell bankomat för samma ändamål $ 4,95 debiteras för varje transaktion. När du ansöker om All Access ® förbetalt Visa ® Card finns en ansökningsavgift på 9.95 ska betalas. När du deltar i All Access ® förbetalt Visa ® Card programmet en deltagaravgift på $ 9,95 per månad debiteras på ditt konto. Den kontantkort ägare har en option att betala per transaktion även då deltagaravgiften kan hävas.

All Access ® förbetalt Visa ® Card erbjuder olika sätt att omlastning. Beroende på varje alternativ finns olika avgifter som ska betalas. Om du laddar via direkta insättningar eller PayPal överföring av omlastning är gratis eller kostar dig $ 0, om du använder ACH, kredit-eller bankkort överföringar kortet finns omlastningsplats avgifter på $ 4.95 och om du vill ladda ditt kreditkort personligen med detaljhandeln kontanter omlastning avgifter varierar beroende på handelsfartyg plats.

Om du inte använder din All Access ® förbetalt Visa ® Card för ett visst belopp som anges i de villkor som är förknippade med betalkort finns det ett inaktivitet avgifter för $ 5,95 som skall betalas till kontantkortet bolaget. Övergripande detta kontantkort har massor av bra funktioner, men de avgifter i samband med det gör det lite dyrt alternativ att ha.

De siffror som presenteras i denna artikel var korrekt och relevant vid skrivande stund, och är efter eget gottfinnande kontantkort utfärdande organet. De kan ändras utan föregående meddelande. De senaste siffrorna kan fås genom att logga in på kontantkortet hemsida och läsa prospektet noga.